Olie massage

 

 

 

Door massage dringt de olie in de huid en deblokkeert de lymfeweefsels, elimineert de ophoping van gifstoffen, helpt vet af te breken en verwijdert overtollig water uit het lichaam, waardoor de huid wordt ontgift en effectief strakker wordt.
Het gebruik van massage met essentiële olie helpt de spieren van het lichaam te verstevigen en zich te ontdoen van het hinderlijke vet.

Voet massage

 

 

Er zijn vele voordelen van voetmassage, waarvan de meest voorkomende zijn:

bevordering van de bloedcirculatie in het lichaam, stimulering van de cellulaire vitaliteit, versterking van de stofwisseling en behoud van de jeugd.

Het reguleert ook het endocriene evenwicht in het lichaam en bevordert de coördinatie tussen organen, waardoor uiteindelijk de weerstand en immuniteit van het lichaam worden verbeterd.

Cupping

 

 

Cupping is een oude geneeskrachtige therapie die sommige mensen gebruiken om pijn te verlichten. Een zorgverlener plaatst cups op uw rug, buik, armen, benen of andere delen van uw lichaam. In de cup trekt een vacuüm of zuigkracht de huid omhoog.

Cupping is een vorm van traditionele Chinese en Midden-Oosterse geneeskunde. Mensen beoefenen cupping therapie al duizenden jaren.